Välkommen till Den envisa Diabetikern.

Föreläsningar

Intresserad av att låta mig komma och ha en föreläsning?

 

Mina föreläsningar handlar om det personliga perspektivet i att leva med en kronisk sjukdom. Dom psykiska påfrestningarna och i vissa fall förnekelsen av att leva med en kronisk sjukdom. Föreläsningen handlar om mig själv och mitt liv som diabetiker Typ 1. Där jag i massa år levt i förnekelse och ett destruktivt liv. Där jag gjort allt i min makt för att slippa ta hand om mig själv utan låtit allt annat gå före mig själv. Hur man lyckas stå upp i 35 år med detta sätt att leva. När insikten kom till mig att jag måste ändra mitt sätt att leva och sätta mig först. Hur jag blir bemött när jag väl gjorde det valet. Svårigheterna att byta det gamla mot nya.

Mina insikter om hur man kommer ur det destruktiva och hur vården har bistått eller inte bistått. Varför man beter sig som man gör. Bemötande och omhändertagande. Föreläsningen är ironisk och humoristisk men även sorglig och som sagt väldigt personlig.

Vare sig ni är en mindre grupp eller en stor folksamling som vill höra mig. Kontakta mig för vidare information, kontaktinfo finns längst ner. Det skulle vara jätteroligt om ni vill ha en föreläsning med mig.

Varmt välkomna till en förhoppningsvis givande föreläsning.

// Leena